Seznamte se: Sydney mobilem


Napsal David z Webevize

Maily od Jany mě vždycky baví. Potěší a motivují. Tady je jeden z nich. Přečtěte si ho a zjistěte,  Proč rozhodně vyrazit do Sydney.




Tak - milý Davide - máš tam milion dalších podkladů. Snad vše přišlo. To víš - já a technika. Díky za trpělivost. Ta videa snad taky přišla. Nevím jestli se to bude dát použít. Koukni na to někdy odborným okem. Já to brala jako takový příjezd různými prostředky do Sydney k SOH, takže teď - jak to tak píšu - to co jsem očíslovala jako č. 1 by mělo být poslední nebo předposlední, ale to je jedno. Třeba to ani nepůjde použít.

Děkuju moc. A teď se ukaž - milý tryskomyší Davide.


Odpověď:

Milá Jano,
videa jsou perfektní. Přidal jsem hudební složku, záběry seřadil za sebou a vyšla z toho za pár minut takováto náladovka. Tak já nevím - chtěl jsem něco seriózního - a ono to vyšlo takhle:




No a to je všechno.

Jani, prosím, toč desetivteřinové záběry, pěkné statické. Nebo pohyb odněkud někam. A pošli mi to na UPLOAD, jako obvykle...



Komentáře

  1. No to je panečku pokrok. Já ani nemusím dodat nový příspěvek a ejhle - najednou tam je. A to já jsem jen před časem dodala svému osobnímu IT a web specialistovi video podklady.
    Že by nějaký šotek nebo snad přímo Fantom blogu?!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat