Pozor! BOTY!



Nejsem z toho nadšená, ale bohužel na severní polokouli už zima klepe na dveře. Den bude zase neskutečně krátký, pořád jen šero, tma a nevlídně. A ZIMA. Brrrr!! A to je povel ke střídání stráží v našich šatnících a botnících.

Pozor! Jedině Made in Australia boty!

Co se dá dělat? Moje nejoblíbenější letní botky thongs (flip-flops), kterým česky říkáme žabky... 



... musím, ač nerada, vyměnit za zimní. Ještě že mám tyto krásně teplé botičky.

Čas UGG bot nastal, a tak...



...UGG, pochodem vchod

V angličtině UGG znamená „Ugly". „Ošklivý".
UGG je ale také značka světově známých australských bot z ovčí kožešiny.



Jejich historie začíná v roce 1988 kdesi na předměstí Perthu v garáži jednoho mladého muže. Ten nejprve boty vyráběl doma sám jen s pomocí manželky. Prodávali je na trzích. Obliba UGG bot postupně rostla, a tak si rodina pronajala malou továrnu v Bayswater (WA) a přijala první zaměstnance. Jejich hlavním cílem vždy byly kvalitní výrobky.



Rodina nyní žije v Melbourne. Spolu se synem a dcerou a celým týmem stále vyrábějí ty pravé původní UGG boty. A ty musí být vyrobeny z té nejjemnější ovčí kožešiny, dodávané pouze australskými farmáři. Zkrátka Australian Made.



UGG boty se staly předmětem zájmu mnoha konkurenčních výrobců, kteří se je snaží napodobit. Mnozí dokonce drze v názvu uvádějí „Austrálii", ačkoliv jsou vyrobeny za mořem.

Ovšem ty pravé originál UGG boty musí být vyrobeny v Austrálii. Ta jediná správná adresa je 9 b Macbeth St, Braeside VIC 3195. Email: info@originaluggboots.com.au.

Společnost UGG je hrdým členem australské kampaně „Australian Made" , která podporuje právě domácí výrobce.

Australian Made.

Pokud si koupíte právě takto označený výrobek, máte jistotu, že byl skutečně vyrobený jen a jen v Austrálii.



Zkrátka a dobře, shrnuto do pár vět:

UGG nemusí vždy znamenat jen, že je něco ošklivé neboli ugly. UGG je v první řadě značka populárních světově známých australských bot. A ty ugly rozhodně nejsou. Troufám si tvrdit, že nejen já tyto botky miluju.



Ty boty chrání paní svou před tou českou zimou nevlídnou.



Foto: I. Frolíková

Komentáře