Olivia, thank you!


Dne 9. 8. 2022 jsem otevřela facebook. Delta Goodrem sdílela fotografii, na které je společně s Olivií. Text mě ale naprosto šokoval. 

Delta psala: 

"The whole world will feel this heartbreak today because the entire world felt Olivia's unmatched light. A force for good. A force of nature. Strong and kind. My mentor, my friend, my inspiration, someone who always guided me… she was always there for me. Family to me. I don't have all the words I would like to say today but I hope everyone will join in celebrating our beloved Olivia, her heart, soul, talent, courage, grace… I love you forever."

Zůstala jsem v šoku. Ještě před pár dny totiž Olivia měla na svém facebooku nové krásné fotografie.
Bohužel 8.8.2022 přinesla všechna média smutnou zprávu. Olivia zemřela.

V srdcích všech, kdo ji znali nebo byli (a jsou) jejími fanoušky, ale neodešla. Díky své tvorbě je tady s námi navždy. Zůstává tou nádhernou, usměvavou, milou, přátelskou a okouzlující dámou. A také velkou bojovnicí.
 

Olivia, thank you. We love you forever.


S pomocí youtube si dovolím Olivii připomenout alespoň prostřednictvím několika mých oblíbených videí:

Víte o tom, že písnička Take Me Home, Country Roads v jejím podání doprovází nádherný japonský animovaný film Šepot srdce?


K těm mým nejoblíbenějším písním v podání Olivie patří I Honestly Love You.


Na DVD vyšel koncert Olivie, který se konal v Sydney Opera House, myslím, v lednu 2008. DVD přináší jak záznam koncertu, tak také procházku Olivie po Sydney spolu s její dcerou Chloe a přáteli. Olivia tady ukazuje vlastně všechna i má nej místa v Sydney.


Komentáře

  1. Soukromá videa Olivie jsou úžasná. Ona byla obyčejná ženská a ke všemu úžasná zpěvačka. Vzpomínám.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat